A Saltlakrids
Afsnit
Side
Link til video eller artikel
Intro
5
Fear Factor Taste Test
Intro
5
Salmiakki og japanere
Intro
5
food4me.dk
Intro
5
fødevarestyrelsen.dk
Intro
5
Sikkerhedsdatablad
Afsnit 2.1
7
Hvilke ioner dannes?
Afsnit 2.1
7
Ionforbindelser
Afsnit 2.1
7
Navngivning af ionforbindelser
Afsnit 2.1
7
Molekylforbindelser
Afsnit 2.1
7
Navngivning af molekylforbindelser
Afsnit 2.1
7
Molekylforbindelser og polaritet
Afsnit 2.1
7
Ionforbindelse eller molekylforbindelse?
Afsnit 2.1
7
Hvad er mol, molarmasse og masse?
Afsnit 2.1
7
Hvordan regner man på en kemisk reaktion?
Afsnit 3.2
15
Hvilke ioner dannes
Afsnit 3.2
15
Ionforbindelser
Afsnit 3.2
15
Navngivning af ionforbindelser
Opgave C
16
Lakrids.nu
Afsnit 3.3
18
Molekylforbindelser
Afsnit 3.3
18
Navngivning af molekylforbindelser
Afsnit 3.3
18
Ionforbindelse eller molekylforbindelse?
Afsnit 3.3
18
Molekylforbindelser og polaritet
Opgave D
19
Vocaroo.com
Opgave D
19
Audioboom.com
Afsnit 3.4
21
Sammenhængen mellem mol, molarmasse og masse
Afsnit 3.4
21
Hvordan regner man på en kemisk reaktion?
Afsnit 3.5
27
Vejledning til Google Docs
Tilbage til startside
Praxis Forlag A/S, Vognmagergade 7, 5. sal • DK-1148 • København K • Tlf: +45 89 88 26 72 • Email:
info@praxis.dk
• CVR 41280921